kylian mbappe PSG Real Madrid Franta

Adio, Real Madrid?! Cum a răspuns Kylian Mbappe când a fost întrebat despre viitorul său

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu cei de la PSG, iar în vară ar putea deveni, cu siguranță, cel mai ”sonor” nume de pe lista fotbaliștilor fără echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 09:10
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 09:46

Francezul nu duce lipsă de oferte. Presa din Spania a scris în ultimele luni despre interesul puternic al lui Real Madrid, dar PSG nu vrea să-l piardă pe starul francez și îi oferă acestuia un salariu imens pentru a rămâne pe Parc des Princes.

Adio, Real Madrid?! Mbappe ar putea rămâne la PSG

În meciul cu Clermont încheiat cu scorul de 6-1., ”tripleta” Messi-Mbappe-Neymar a fost la înălțime. Mbappe și Neymar au reușit câte un ”hat-trick”, în timp ce Messi a bifat trei assist-uri. După meci, francezul a făcut referire la viitorul său alături de Messi și Neymar.

  • Kylian Mbappe

”Deja am răspuns la asta. sunt cu ei din iulie și sunt fericit”, a spus Mbappe, citat de Sport.es.

Actuala propunere a madrilenilor s-ar învârti în jurul sumei de 30 de milioane de euro anual, în timp ce cea de la Paris Saint-Germain ar ajunge la 75 de milioane de euro încasate anual. O astfel de ofertă nu ar putea fi combătută de vreo altă echipă. 

În cazul în care ar accepta oferta Parisului, Kylian Mbappe ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, surclasându-l pe Neymar, care are un salariu de 4 milioane de euro lunar, cel mai mare din Ligue 1, după cum a dezvăluit L'Equipe. Dacă salariul său ar fi de 75 de milioane de euro anual, Mbappe ar încasa lunar 6.25 milioane de euro. 

160 de milioane de euro este cota lui Kylian Mbappe conform Transfermarkt. 

28 de goluri și 30 assist-uri a bifat atacantul francez în 38 de meciuri jucate în acest sezon. 

Modifică setările cookies