„Pițurcă spune numai prostii! Steaua este Becali!” Ioan Horoba a vorbit despre patronul de la FCSB

Ioan Horoba FCSB Gigi Becali Steaua Fotbal intern Ioan Horoba / Sursa foto: Agerpres
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Noiembrie 2023, 16:31
Data actualizarii: Sambata 04 Noiembrie 2023, 16:32

Ioan Horoba (73 ani) s-a retras din fotbal definitiv, însă a acordat un interviu în care a vorbit despre situația actuală a fotbalului românesc. 

Fostul conducător de la Gloria Bistrița și Gaz Metan Mediaș s-a retras din fotbal, iar acum își dedică timpul familiei sale. Ioan Horoba a vorbit recent despre perioada în care activa în fotbalul românesc și și-a arătat admirația față de finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali. 

Ioan Horoba: „Dacă Becali nu lua Steaua fotbalul românesc era în colaps”

Ioan Horoba a declarat că îi lipsesc conducătorii din fotbal de pe vremea lui și a comentat și disputa dintre CSA Steaua și FCSB, fiind de părere că echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua. Este deja cunoscută relația apropiată pe care acesta a avut-o cu Gigi Becali, la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă. 

„Știți ceva? Parcă au dispărut oamenii adevărați. Mi-e dor sa-l văd pe Pițurcă ieșind la rampă. Mai iese și vorbește despre Steaua, dar spune numai prostii! 

Pentru mine, tot Steaua lui Becali e cea adevărată. Dacă Gigi Becali nu lua Steaua, fotbalul românesc era într-un colaps mai mare decât e azi. Datorită lui s-au învârtit niște bani, datorită lui s-au alimentat conturile unor cluburi mai sărace. 

Dintre toți oamenii de fotbal - ar mai fi Paszkany aici, cu care n-aveai nevoie de contract atunci când băteai palma cu el - Gigi Becali era cel mai punctual și mai corect om. Dacă ajungeai să cazi la un acord cu el, se și făcea plata. Pentru mine, Steaua este Becali, aceasta este echipa lui. Și știu asta din momentul când el a preluat Steaua”, a declarat Ioan Horoba conform gsp

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!