Ziua si candidatul la FRF! Dupa Anamaria Prodan, si Andone vorbeste despre presedentie: "Pai mai ajungea Burleanu presedinte vreodata?"

Ziua si candidatul la FRF! Dupa Anamaria Prodan, si Andone vorbeste despre presedentie: "Pai mai ajungea Burleanu presedinte vreodata?"

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

Razvan Burleanu pare ca are candidati seriosi pentru urmatoarele alegeri ale FRF. Anamaria Prodan a anuntat ieri ca se gandeste sa candideze la presedentia Federatiei, iar Ioan Andone a vorbit si el aseara dupa meci despre sefia FRF:

"Trebuia sa candidez atunci cand aveam sanse si sa nu mai fie Burleanu, dar nu am vrut. Toata lumea stia ca Gica Popescu are probleme si m-au rugat sa candidez. Pai mai ajungea Burleanu presedinte vreodata? Ce dracu chiar asa s-a schimbat lumea fotbalului? El e un baiat bun, dar nu stie. El trebuia sa îsi ia oameni langa el care sa stie. Lumea asta nu-i de mine. Mie nu-mi place sa stau în birou, ci mai mult prin iarba", a spus Andone.

Burleanu a fost la un pas sa piarda alegerile FRF cand a candidat, Gica Popescu fiind favorit cert la castigarea alegerilor. Acesta a fost insa arestat si incarcerat chiar cu o zi inainte de alegeri, Burleanua vand drumul liber spre castigarea presedentiei FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies