VIDEO EXCLUSIV „Îi plăcea să mănânce și să bea bere! Și-a făcut kurtoskalacs în Argentina!” Dezvăluiri despre atacantul care a făcut furori la CFR

Ioan Andone și-a amintit cât a avut de lucru cu Cristian Fabbiani, atacantul pe care îl amenda de fiecare dată pentru kilogramele în plus.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 19:50
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 19:52

Cristian Fabbiani (39 ani) a fost decisiv în câștigarea primului titlu din de către CFR Cluj. Evoluțiile atacantului argentinian sub comanda lui Ioan Andone (62 ani) au făcut ca echipa din Gruia să triumfe în campionat și Cupa României la finalul sezonului 2007-2008.

Ioan Andone, amintiri cu Cristian Fabbiani 

Antrenorul a dezvăluit la „Superfanii”, emisiune live pe pagina de Facebook www.sport.ro, că a avut bătai de cap în a-l opri pe Cristian Fabbiani să renunțe la mâncare și alcool. Paradoxal, Ioan Andone a mărturisit că atacantul rămânea după fiecare antrenament să mai lucreze.

„Fabbiani, excepțional jucător. Vai de mine, ce probleme am avut... Bine, îl amendam la cântar și de banii ăia ieșeam cu echipa la restaurant. Ce să facem? Știi cât se antrena? Mă ruga să stau după antrenament și jumătate de oră, 45 de minute, nu voia să plece de pe teren.

Îi plăcea să se antreneze, dar să și mănânce și să bea bere! Și-a făcut două din astea de kurtoskalacs în Argentina”, a declarat Ioan Andone, la Superfanii, pe wwww.sport.ro.

De-a lungul carierei, Cristian Fabbiani a evoluat la Lenus, Palestino, Beitar, CFR Cluj, Newell's Old Boys, River Plate, All Boys, Independiente Rivadavia, Sport Boys Warnes, Estudiantes San Luis, L.D.U. Portoviejo, Deportivo Merlo și CD Universitario.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!