VIDEO EXCLUSIV „Federația și Liga trebuie să rezolve acest lucru!” Președintele AFAN, despre restricțiile fotbaliștilor nevaccinați

Emilian Hulubei a vorbit despre situația fotbaliștilor nevaccinați din România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 12:33
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 12:39

Jucătorii nevaccinați din Liga 1 sunt afectați de hotârârea de Guvern care a intrat în vigoare la începutul acestei săptămâni. Cei care nu dețin certificatul verde nu pot intra în hoteluri sau restaurante, iar acest detaliu le dă planul peste cap tuturor echipelor din campionat, având în vedere că nu toți jucătorii sunt vaccinați.

Emilian Hulubei susține că această problemă poate fi remediată doar de către FRF și LPF. De asemenea, președintele  Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) a precizat că mai mulți jucători din Liga 1 l-au sunat să îl întrebe despre restricții. 

Hulubei: „La noi totul e tratat cu ușurință”

Deocamdată nu este aprobată de Camera Deputaților, nu văd de ce nu pot fi cazați dacă sunt testați. Protocolul prevede să fie testați din 7 în 7 zile cu testul anti-gen și la 14 zile cu testul PCR. 

Cei de la Federație au pornit un demers, vom avea Comitetul Executiv pe 3 noiembrie, Federația și Liga trebuie să rezolve acest lucru. Este o problemă dacă jucătorii nu pot intra în restaurante și hoteluri. Cred că și alte Federații Sportive ar trebui să intervină. Sste o problemă a întregului sport. 

Au sunat fotbaliști și au întrebat dacă este obligatorie vaccinarea, noi nu milităm pentru nimic. Spre exemplu, eu sunt vaccinat, dar fiecare face ce vrea. Noi nu suntem de specialitate, este problema fix a fiecărui individ. Eu, înainte să fiu vaccinat, m-am lovit de o grămadă de restricții. Acum am fost plecat afară la congrese, pot să mă duc în străinătate la congrese. î

Toată lumea se plânge de România, dar ar trebui să meargă afară să vadă cum este, pentru că afară nu intri nicăieri fără certificatul verde. La noi totul e tratat cu ușurință, așa se tratează în toate domeniile, inclusiv în politică”, a declarat Emilian Hulubei în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!