Viorel Moldovan, sfaturi de la un fost patron: "Să nu cedeze teren pentru nişte firfirei"

Viorel Moldovan Marian Iancu Rapid Fotbal intern Viorel Moldovan / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 18:35
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 18:38

Fostul internaţional Viorel Moldovan a fost numit în urmă cu trei zile în funcția de președinte al clubului Rapid.

Marian Iancu, fostul finanțator al clubului Poli Timișoara, care a lucrat cu Viorel Moldovan în perioada ianuarie 2005 - ianuarie 2006, i-a oferit câteva sfaturi fostului internațional.

Iancu este de părere că din funcția pe ca o va deține la Rapid, Viorel Moldovan va trebui să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe Dan Șucu să nu vândă jucători, pentru ca echipa să-și poată îndeplini obiectivele.

"E dreptul domnului Şucu să vândă jucatori, e în fişa postului sau şi, totodată, obligaţia domnului Viorel Moldovan, preşedintele clubului, să se opună în numele obiectivului şi al echipei pe care se spune că o conduce.

Dacă nu reuşeşte, atunci totul este… Mobexpert! Poate aşa e mai bine!? Doar rezultatele vor da verdictul final. Comisarul ştie jocul, vine din iarbă, trebuie doar să fie dispus să nu cedeze teren pentru nişte firfirei, mulţi, e adevărat! Are de ales, alb-vişiniu sau maro, cacao?!", a spus Iancu, potrivit Orangesport.

Istoria lui Viorel Moldovan la Rapid

Ca jucător, Viorel Moldovan a evoluat în Giuleşti între 2006 şi 2007, marcând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul dintre ele chiar în sferturile Cupei UEFA.

În cariera sa, Moldovan a evoluat la echipe precum FC Nantes, Fenerbahce Istanbul, Grasshopper Zurich sau Neuchatel Xamax.

Fostul atacant al naţionalei României a obţinut o performanţă importantă şi ca antrenor al Rapidului, promovând din liga a doua în 2014, într-o perioadă dificilă a clubului.

De asemenea, Viorel Moldovan a ocupat pentru o scurtă perioadă funcţia de director sportiv al clubului, în 2007.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!