VIDEO Kombat la un meci de fotbal din prima liga feminina!

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Noiembrie 2009, 18:26

Partida dintre Sporting Craiova si Clujana Cluj Napoca, din etapa a 10-a a primei ligii de fotbal feminin, ce a avut loc, sambata, pe arena echipei oltene, si s-a incheiat cu scorul de 2-2, s-a terminat cu o bataie generala.

Echipa clujeana a egalat la doi, dupa un penalti contestat de gazde. In minutele de prelungiri jucatoarele de la Sporting Craiova au reusit sa inscrie, dar reusita a fost anulata pe motiv de ofsaid. Imediat a venit fluierul final si s-a pornit o bataie la mijlocul terenului intre jucatoarele celor doua echipe, in care s-au impartit pumni si picioare timp de aproximativ cinci minute. Si antrenorii celor doua echipe, Mirel Albon de la oaspete si Sorin Patrascu de la gazde, au intrat in acesta incaierare, dresandu-si jigniri. Multe dintre jucatoare au parasit cu lacrimi in ochi terenul.

"Au venit cu arbitrii aici la Craiova. Am fost furate, asa au castigat pana acum campionatul. Speram sa fim razbunate diseara de baietii de la Universitatea si sa bata", a spus portarul gazdelor Floriana Bertea.

In ciuda acestui incident de la final, cei doi antrenori si-au dat mana. "Fetele au fost foarte nervoase ca au pierdut primele puncte dupa noua etape in acest campionat. Cred ca si golul anulat a pus putin paie pe foc. Speram sa trecem peste toate astea si cu aceasta echipa infintata de doar un an si jumatate sa luam campionatul", a explicat Sorin Patrascu antrenorul echipei Sporting Craiova.

De cealalta parte, tehnicianul formatiei oasptele Mirel Albon a precizat: "A fost un meci cu o incarcatura deosebita. Multe faulturi, multe fracmentari, iar finalul a fost cel care a pus capac. Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. Daca voi constata ca jucatoarele mele sunt vinovate le voi da afara".

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT