Vezi care sunt motivele pentru care Copos a vrut sa renunte la Rapid

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Februarie 2008, 12:53
"PREFER SA FIU JUDECAT PENTRU FAPTUL CA NU AM DUS INTENTIA LA BUN SFARSIT"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

George Copos a declarat in conferinta de presa tinuta azi ca nu va renunta la Rapid pentru ca nu vrea sa paraseasca echipa in aceste momente in care este in grafic pentru toate obiectivele. Copos a dezvaluit si motivele pentru care a vrut sa iasa din fotbal: 

"Prefer sa fiu judecat pentru faptul ca nu mi-am dus intentia la bun  sfarsit, decat sa abandonez clubul in acest moment. Sunt sanse reale ca Rapidul sa castige campionatul. Care au fost motivele?

Am avut satisfactii, care nu pot fi descrise. Nu am sa uit cand Rapid a castigat cu Mircea Lucescu campionatul, cum am castigat cele trei cupe, patru Supercupe, nu pot descrie bucuriile traite cand ne-am calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA. Toate aceste lucruri au fost extraoridnare.

Au fost si multe dezamagiri. Nu pot sa uit momentele traite la prezentarea echipei in 2007-2008, nu pot sa uit momentele traite cand l-am readus pe Rednic. Nu pot sa uit pozitia inflexibila pe care o are ministrul transporturilor in privinta stadionului. Toate acestea au fost mari dezamagiri. De ce oare la Rapid nu putem sa avem stadionul in concesionare si sa putem construi un nou stadion? Toate astea m-au determinat sa fac aceasta declaratie de presa: sa spun ca gata, m-am saturat, nu mai pot!", a declarat Copos.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Rapid

copos

retragere

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT