"Va fi urmatorul 10 al nationalei!" Rapid a dat lovitura in liga a 3-a! Ce transfer a reusit

"Va fi urmatorul 10 al nationalei!" Rapid a dat lovitura in liga a 3-a! Ce transfer a reusit

Rapidistii n-au nicio emotie in lupta pentru promovare.

Sunt lideri in seria a doua din C si pregatesc deja pasul urmator. Nici nu se gandesc sa nu joace in Liga 1 peste un an si jumatate. In aceasta vara, Rapid a facut achizitii importante. Cea mai tare: Antonio Sefer! Asta cred oficialii clubului. Managerul sportiv Florin Manea spune ca Sefer, transferat din Olanda, de la Groningen, va fi urmatorul numar 10 al nationalei Romaniei!

"Sefer e stangaci, iar stangacii au ceva aparte. A pus forta, are tupeul ala pe care il avea Mutu, mie imi place. Are talent. Sper sa se califice acum, ca Romania U19 e in calificari. Antonio va fi plecat de pe 11 pana pe 27. Sunt multi copii buni la Rapid. De Toni vorbesc pentru ca-l stiu de la 15 ani, am fost cu el la Middlesbrough, de aia vorbesc mult de el. E un jucator care va ajunge sus. Cred ca va fi urmatorul numar 10 al nationalei", a spus Manea despre Sefer la PRO Sport Live.

Antonio Sefer va face parte din nationala Romaniei la Turneul de Elita, ultimul pas inainte de calificarea la Europeanul din Armenia. Romania se lupta cu Irlanda, Azerbaidjan si Rusia pentru a merge la Euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies