Un pusti de 15 ani din Romania, remarcat de Atletico Madrid! Cea mai tare "fabrica de atacanti" a Europei il poate lua: "E urmatorul Torres"

  Urmatorul Fernando Torres al lui Atletico poate veni de la Baia Mare. Trei pusti din Romania sunt cu bagajele facute pentru transferul vietii. Intre ei e si un atacant.

Bogdan Boje are 15 ani si s-a apucat de fotbal acum 3 ani. A fost remarcat de Atletico. Campioana Spaniei e sigura ca l-a gasit la Baia Mare pe noul Torres.

Pustiul joaca la CS Recea, dar viseaza la fosta finalista a Ligii: "M-as descrie ca fiind un fotbalist mai bataios, joc destul de fizic si imi place sa sutez la poarta", spune el.

Bogdan si un coleg de la Baia Mare s-au antrenat si cu West Ham.

"Mi-as dori mai mult sa joc la Atletico decat la West Ham", spune si Cristian Gherasim.

Antrenorul celor doi pusti ii lauda si spune ca ei ar putea reprezenta viitorul echipei nationale: "Amandoi au talent si viseaza la echipa nationala".

Un alt pusti de la CS Recea a dat probe la Arsenal si inca asteapta un transfer. Cezar Bud joaca si el la micuta echipa din Baia Mare, dar viseaza la o plecare. Pana sa prinda un transfer, se concentreaza sa joace cat mai bine si sa ia note bune la scoala: "Daca n-as invata bine la scoala, nu cred ca m-ar mai lasa parintii la fotbal", spune el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea susține că a pierdut 50 de zile de libertate. A câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova
BRAT
Modifică setările cookies