Un nou transfer reusit de Petrolul! Elvetianul Pacar vine sa salveze echipa ploiesteana de la retrogradare

Un nou transfer reusit de Petrolul! Elvetianul Pacar vine sa salveze echipa ploiesteana de la retrogradare

Atacantul Janko Pacar (25 de ani), care a evoluat ultima data la Servette Geneva, este al treilea transfer din aceasta iarna al Petrolului 

Iarna aduce schimbari majore la Petrolul. Echipa se afla intr-o situatie disperata, pe ultimul loc in Liga 1, cu doar opt puncte castigate, iar patronul Dan Capra nu e multumit de jocul echipei. In proportie de 99%, antrenorul Mihai Stoichita va fi demis, urmand sa fie inlocuit cu Constantin Schumacher, iar lotul formatiei de pe Ilie Oana va suferi modificari importante. Atacantul italian Michele Paolucci si fundasul dreapta Gabi Matei au fost deja semnati de Petrolul, urmand ca un nou transfer sa fie oficializat vineri de oficialii echipei ploiestene.

Este vorba despre elvetianul Janko Pacar (25 de ani). Atacant care poate evolua si ca aripa sau ca al doilea varf, Pacar vine din postura de jucator liber de contract, dupa ce s-a despartit de Servette Geneva, echipa care evolueaza in liga a treia elvetiana. Jucatorul de origine croata a mai evoluat la Luzern, Kriens si Winterthur. Pana la 25 de ani, Pacar a strans 49 de prezente in prima liga elvetiana, unde a marcat de trei ori si a oferit patru pase decisive si 109 meciuri in liga secunda elvetiana, cu 18 goluri si 3 pase decisive.





VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies