Un nou stadion de lux in Romania! Ce echipa va evolua pe o BIJUTERIE de 14.000 de locuri

Un nou stadion de lux in Romania! Ce echipa va evolua pe o BIJUTERIE de 14.000 de locuri

Olimpia Satu Mare va avea un stadion de lux, dupa ce Primaria va aproba startul lucrarilor de modernizare a actualului stadion. Noua arena va avea 13.875 de locuri, dintre care 435 pentru VIP si 150 pentru presa, sali de sport si un minihotel cu 39 de locuri de cazare, insa mai are nevoie de cateva aprobari pentru demararea lucrarilor, scrie prosport.ro.

„Am reusit sa finalizam acest proiect care va fi supus finantarii dupa hotarârea Ministerului Dezvoltarii prin Compania Nationala de Investitii, unde mai sunt 109 milioane de euro disponibili pentru investitii în baze sportive. Proiectul mai trebuie sa treaca prin Consiliul Local pentru indicatorii tehnico-economici si dupa aceea îl vom preda la C.N.I. pentru proiectare si executie. S-a muncit mult, de la anul speram ca proiectul sa fie viabil, sa avem si noi o arena asa cum are nevoie un oras”, a declarat Dan Babut, presedintele clubului Olimpia Satu Mare.

Olimpia se afla pe locul 9 in liga a 2-a, luptand insa pentru a prinde prima jumatate a clasamentului. Echipa este antrenata de fostul stelist Tiberiu Csik, cel mai cunoscut jucator din lot fiind Salageanu, fost campion cu Otelul Galati in 2011.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies