Un an nou, un transfer nou! Inca un francez vine la Ploiesti pentru a o salva pe Petrolul

Un an nou, un transfer nou! Inca un francez vine la Ploiesti pentru a o salva pe Petrolul

Ludovic Guerriero (30 de ani), un mijlocas defensiv cu 221 de meciuri in Ligue 2, a semnat cu Petrolul, devenind al saptelea transfer din aceasta iarna

La finele lui 2015, Petrolul a oficializat trei transferuri pentru ultima parte a sezonului. Trei jucatori francezi au venit la Ploiesti pentru a pune umarul la salvarea echipei, un obiectiv care se dovedeste extrem de greu, dupa o prima parte a sezonului catastrofala. Iar dupa fundasii Romain Inez si Fabrice Begeorgi, dar si mijlocasul Benoit Lesoimier, Petrolul l-a convins si pe Ludovic Guerriero sa semneze un angajament.

In varsta de 30 de ani, Guerriero este un mijlocas defensiv tenace, de 1,77m, un distrugator prin excelenta, care sta excelent pe picioare si nu se da in laturi de la contre dure, Guerriero este un produs al lui Nancy, pentru care a evoluat pana in 2008, cand s-a transferat la Ajaccio. Totodata, mijlocasul francez are si avantajul unui sut extrem de puternic si precis de la distanta, fiind un pericol important pentru poarta adversa, reusind opt goluri in 221 de meciuri in liga secunda freanceza. In CV-ul jucatorului de 30 de ani au mai aparut Metz, Chateauroux si Laval, iar noul mijlocas al Petrolului a strans si opt prezente in prima liga franceza, in sezonul 2007-2008, cand evolua la Nancy.

Guerriero este al saptelea transfer din aceasta iarna pentru Petrolul, dupa atacantul italian Michele Paolucci, fundasul Constantin Miselaricu, atacantul Janko Pacar, dar si cei trei francezi mentionati anterior.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies