NUMAI in Romania se poate intampla asa ceva! Situatie IREALA: au anuntat oficial antrenorul, apoi au primit SMS: "Nu sunt pregatit mental!" :))

NUMAI in Romania se poate intampla asa ceva! Situatie IREALA: au anuntat oficial antrenorul, apoi au primit SMS: "Nu sunt pregatit mental!" :))

Situatie incredibila pentru UTA!
 

Dupa despartirea de Adrian Mihalcea, clubul din Arad s-a orientat tot catre un fost dinamovist pentru a-i lua locul. UTA s-a inteles cu Liviu Ciobotariu, l-a prezentat oficial pe site, apoi s-a vazut nevoita sa retraga din mediul online stirea prin care anunta ca are antrenor. Dupa cateva minute, comunicatul a aparut din nou pe site, pentru ca in final sa fie sters definitiv. :)

Ciobotariu le-a trimis un mesaj sefilor de la UTA prin care ii anunta ca nu se simte pregatit mental pentru o experienta in liga a doua. De fapt, fostul antrenor al lui Dinamo, Vaslui sau Tg. Mures primise o propunere de ultima ora din strainatate.

"Regretam informatia prezentata in aceasta dimineata cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat dupa ce antrenorul a confirmat ca accepta sa preia banca tehnica, a fost de acord cu conditiile oferite de club si i s-au cumparat bilete de avion atat lui, cat si secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu si-a cerut scuze pentru situatia pe care a creat-o, motivand ca nu poate respecta intelegerea pentru ca nu e pregatit mental sa revina in liga a 2-a. Din pacate, obiceiurile balcanice au dus la aceasta dezinformare", a lamurit cazul UTA printr-o noua postare pe site-ul oficial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies