Ultrașii CSA s-au mobilizat după vestea că FCSB ar putea juca în Ghencea! Ce denunță suporterii „militarilor”

csa steaua fani csa steaua FCSB stadion ghencea Fotbal intern Fani CSA Steaua
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 13:18
Data actualizarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 13:19

Marcel Ciolacu, premierului României, și-a exprimat public sprijinul pentru FCSB, în inițiativa sa de a reveni cât mai curând pe stadionul din Ghencea, lucru care i-a înfuriat pe suporterii CSA.

Ultrașii clubului Armatei le cer tuturor suporterilor steliști să sesizeze DNA cu privire la „abuzurile” clasei politice atât în scris, cât și în format electronic.

„Opriți abuzurile! Completati această cerere şi depuneti-o la DNA fizic, prin poştă sau pe email cu semnatură electronică pe adresa [email protected].

Dovada săvârşirii infracţiunilor o fac cu următoarele mijloace de probă: 1. La data de 30.10.2022 Marcel Ciolacu declara că se va implica personal în eliminarea impedimentelor care la momentul respectiv blocau accesul societății comerciale FC FCSB SA de a desfășura meciuri de fotbal pe stadionul Steaua, făcându-i astfel un cadou prietenului Gigi Becali, lucru confirmat de către sus numitul.

În spațiul public existând mai multe declarații ale lui George Becali despre promisiunea făcută de Marcel Ciolacu în acest sens, promițându-i acestuia din urmă capital electoral, facilitând în acest fel un interes domnului Ciolacu că promisiunea să ajungă la concretizare, intrând sub incidența articolului 301 Cod penal.

Fanii îl acuză pe premierul României că face abuz de putere

2. La data de 14.12.2022 domnul Marcel Ciolacu, folosindu-și influența pe care o avea ladata respectivă, intervine prin grupul parlamentar al PSD, grup subordonat direct domnului Ciolacu, în Comisia de Tineret și Sport și introduce un amendament în inițiativa legislativă cu numărul PL-x nr. 661/2022 aflată în dezbatere la cadrul Camerei Deputaților, amendament promis în mod public, domnului Becali George.

Lucru denunțat public la momentul respectiv de către autorul inițiativei, domnul Brian Cristian, deputat USR.

3. La data de 29.06.2023 numitul George Becali, persoană cu antecedente penale privind fapte de corupție, promite implicarea financiară în campania electorală, în vederea susținerii financiare a candidatului PSD la Primăria Capitalei.

4. În data de 04.07.2023 domnul Ciolacu în calitate de Prim Ministru al României, face presiuni prin intermediul mass media asupra comandantului administratorului Stadionului “Steaua”, pentru a facilita disputarea de către SC FC FCSB SĂ a meciului de fotbal programat pentru 22.07.2023, deși acest lucru contravine atât intereselor entității care administrează această arena cât și statului român și întrând sub incidența articolului 297 cod penal, societatea SC FC FCSB SĂ având pe rol mai multe litigii atât de natură comercială cât și din punct de vedere a identității cu Clubul Sportiv al Armatei “Steaua”, administrator al stadionului.

Afirmația din cursul zilei de 04.07.2023 prin care domnul Ciolacu declara că „Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, fiind o vădită instigare la o îndeplinire defectuoasă a funcției de comandant în cadrul MAPN, aflat de asemenea în subordinea persoanei reclamate, de către domnul Ștefan Bichir, girând prin acestea un prejudiciu de 36 Milioane Euro solicitat de către Statul Român, prin intermediul Clubului Sportiv al Armatei “Steaua” societății SC FC FCSB SA.

În tot acest interval numitul George Becali, infractor condamnat anterior într-un dosar de trafic de influență și dare de mită, a susținut în mass media în repetate rânduri că are influență în cadrul PSD lansând un pariu public domnului senator Vasile Dincu prin care susținea că o inițiativa de lege a acestuia nu va fi votată de către acest partid, inițiativa fiind retrasă ulterior ca urmare a presiunilor politice”, au transmis ultrașii de la CSA Steaua prin intermediul rețelelor de socializare.

Ultima declarație a lui Ciolacu cu privire la revenirea FCSB-ului pe stadionul din Ghencea

Șeful Guvernului și-a exprimat dorința ca cel mai așteptat derby din România să se dispute pe stadionul din Ghencea.

„Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat premierul Marcel Ciolacu - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!