"ULTIMUL MECI pe Batranul Giulesti". Rapidistii vor juca in weekend pentru ultima data pe vechiul stadion si spera sa inaugureze noua arena in Liga I

Autor: Sport.ro
Joi 19 Mai 2016, 17:02

	"ULTIMUL MECI pe Batranul Giulesti". Rapidistii vor juca in weekend pentru ultima data pe vechiul stadion si spera sa inaugureze noua arena in Liga I

Rapid va juca in weekend ultimul meci pe teren propriu din Play Off. Giulestenii vor intalni Academica Clinceni, in penultima etapa a sezonului.

Pentru Rapid, liderul Seriei I din Liga a II-a, meciul cu Academica Clinceni va avea o semnificatie speciala. Cu o miza extrem de importanta, rapidistii luptand inca pentru promovare, partida va fi ultima pentru formatia alb-visinie pe vechiul stadion Giulesti.

Asta pentru ca, anunta surse din cadrul clubului Rapid, arena Valentin Stanescu va intra in proces de reconstructie.

Stadionul, inaugurat in 1936, in prezenta regelui Carol al II-lea, apoi modernizat la mijlocul anilor '90, cand i s-a mai construit o peluza, va fi complet renovat.

Noua arena va avea tot in jur de 18-19 mii de locuri, dar va fi una la cele mai inalte standarde: va fi integral acoperita, va avea o sala multifunctionala, precum si sali de haltere, lupte, box si karate. De asemenea, in zona vor mai fi construite doua parcari, una supraterana langa Opera Comica pentru Copii (Teatrul Giulesti) si una langa noua sala de sport.

Planurile pentru noua arena

Cum arata Giulestiul inainte sa i se mai construiasca o peluza, la mijlocul anilor '90

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies