Ultima sansa a lui Gigi Becali sa iasa din puscarie pentru operatie: "Nu va fi o interventie simpla!" Ce probleme anunta medicul sau

Ultima sansa a lui Gigi Becali sa iasa din puscarie pentru operatie: "Nu va fi o interventie simpla!" Ce probleme anunta medicul sau

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Gigi Becali va incerca in curand si ultima carte pentru a iesi din Penitenciar: Curtea Europeana a Drepturilor Omului. 

Conform Fanatik, acesta doreste sa atace la CEDO chiar statul roman, pentru ca nu ii da dreptul sa se opereze.

Medicul Mircea Schmidt a declarat astazi pentru Ring ca operatia lui Gigi Becali, desi este una comuna, nu este una simpla.

"Nu am discutat cu domnul Becali. Mi-am dat numai o parere pe RMN-ul dansului. Eu pe el nu l-am consultat personal. Nu l-am intalnit niciodata, dar am vazut analizele. Interventia care se impune la afectiunea dansului este una frecventa, dar nu simpla."

"Nu este vorba despre o apendicita. Are o patologie in domeniul in care eu sunt specialist si avea incredere in parerea mea. Important este sa-l pot consulta."

"Eu nu operez pe nevazute. Analizele sunt importante, insa doar ajutatoare, dar nu au relevanta clinica. Un RMN ajuta mult, dar trebuie sa-l si vad pe pacient. Nu il cunosc personal. Il stiu de la televizor."

"Daca va fi cazul, il voi opera pe domnul Becali. Eu consult si la Bucuresti si operez in Germania sau in spitalele unde ma cheama.", a declarat medicul Mircea Schmidt.

Citeste si:Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies