Reactia oficiala a Federatiei Romane de Fotbal dupa sentinta in dosarul dezafilierii Craiovei: fostii conducatori trebuie sa raspunda INDIVIDUAL

Reactia oficiala a Federatiei Romane de Fotbal dupa sentinta in dosarul dezafilierii Craiovei: fostii conducatori trebuie sa raspunda INDIVIDUAL

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova. Acestia trebuie sa plateasca despagubiri de 1.1 miliarde lei (DETALII AICI).

Federatia Romana de Fotbal a oferit o prima pozitie dupa sentinta dictata astazi in dosarul dezafilierii Craiovei, sentinta care i-a condamnat pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare, dar si la plata sumei de 1,1 miliarde lei.

FRF sustine ca decizia dezafilierii "a avut natura individuala si subiectiva, astfel incat, pe cale de consecinta, si raspunderea pentru aceste decizii ar trebui sa fie una individuala".

Forul fotbalistic spune ca se distinge si disociaza de vointa personala a decidentilor de la acel moment si ca isi va apara interesele prin utilizarea cailor legale de atac.

Comunicatul integral

Federatia Romana de Fotbal considera ca deciziile membrilor fostei administratii FRF in cazul dezafilirerii Universitatii Craiova au avut natura individuala si subiectiva, astfel incat, pe cale consecinta, si raspunderea pentru aceste decizii ar trebui sa fie una individuala.

Trebuie sa facem o distinctie clara si sa disociem, astfel, vointa personala a decidentilor de la acel moment si pozitionarea institutiei Federatia Romana de Fotbal fata de acest subiect.

Administratia FRF are obligatia de a apara interesele fotbalului romanesc si ale institutiei care guverneaza fotbalul, astfel ca va utiliza caile legale de atac la decizia de astazi a Tribunalului Bucuresti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies