Duminica 11 Februarie 2018, 19:22

Burleanu a reactionat dupa aflarea vestii ca Lupescu vrea sefia FRF: "O sa ia doar niste voturi din Liga I"


	Burleanu a reactionat dupa aflarea vestii ca Lupescu vrea sefia FRF: "O sa ia doar niste voturi din Liga I"

Ionut Lupescu si-a anuntat astazi intentia de a candida la sefia Federatiei Romane de Fotbal. Alegerile vor avea loc pe 18 aprilie.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Razvan Burleanu, actualul presedinte al FRF, se va lupta cu Ionut Lupescu pentru un nou mandat la Casa Fotbalului. El a reactionat astazi, dupa aflarea vestii ca fostul international vrea sa-i ia postul. Alti oameni care si-au manifestat dorinta de a candida sunt Marcel Puscas, Victoras Iacob si Sorin Raducanu.

"Ma asteptam. Nu pot sa spun ca sunt luat prin surprindere. Banuiam din mai multe motive ca va face aceasta mutare.

Se pare ca nu mai avea o pozitie asa confortabila si de mare viitor la UEFA. El acum este chief executive, nu este director. Ori el catre acest post tindea.

Nu imi e teama! Un lucru important pe care il va reusi este legat de faptul ca nu va mai avea un alt contracandidat. Cei care isi anuntasera candidatura, Cristi Balaj si Florin Prunea, se vor uni in jurul lui.

Toate reactiile din teritoriu sunt favorabile. Cei din Liga a 3-a sunt hotarati sa ma sustina. Nu am emotii in privinta asta. Perceptia publica emotionala intretinuta de presa sau canalele media este diferita fata de cea din teritoriu asupra lucrurilor facute de noi. Voi vorbi mai mult atunci cand domnul Lupescu isi va alege echipa.

Probabil o parte din Liga I il va vota. Atentie, nu toti! Dar cei mai multi vor fi probabil din Liga I", a spus Burleanu, citat de cotidianul Gazeta Sporturilor.