Superstitii de VINERI 13 pentru Lucescu, Piturca, Iordanescu, Ienei si Gica Popescu. Ce NU FACEAU niciodata de teama ca vor pierde

Superstitii de VINERI 13 pentru Lucescu, Piturca, Iordanescu, Ienei si Gica Popescu. Ce NU FACEAU niciodata de teama ca vor pierde

VINERI 13 este ziua celor mai mari superstitii. Pe langa tactica, numele mari din fotbal cred si in ghinion.

Superstitiile de vineri 13 au acaparat si fotbalul din Romania. Site-ul UEFA a facut astazi, de vineri 13, un clasament al superstitiilor antrenorilor si fostilor fotbalisti.

Gica Popescu, Emeric Ienei, Mircea Lucescu, Victor Piturca si Anghel Iordanescu au si astazi reguli stricte atunci cand vine vorba despre superstitii:

GICA POPESCU: Nu a suportat niciodata sa vada ghetele colegilor sai de vestiar cu crampoanele in sus. Credea ca asta aduce ghinion.

EMERIC IENEI: "Nu mi-a fost niciodata teama de numarul 13. Din contra, alegeam de fiecare data numarul 13 la camerele de hotel, iar 13 septembrie este ziua de nastere a fetei mele. Dar am avut alte superstitii: Nu mi-am lasat niciodata sotia sa vina la meci pe stadion. Cand Steaua a castigat Cupa Campionilor la Sevilla, in 1986, ea a fost obligata sa vada meciul din camera de hotel, la TV. Cand eram fotbalist si gaseam o piatra pe strada, mereu eram sigur ca voi castiga in meciul urmator, daca sutam in ea si se ducea acolo unde voiam"

MIRCEA LUCESCU, MIRCEA LUCESCU SI PITURCA: Mereu au crezut ca este ghinion sa mergi in marsarier cu echipa in autocar, inainte de meci.

IORDANESCU SI LUCESCU: Mereu au considerat ca prezenta femeilor in autocarul echipei aducea ghinion.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies