Suma imensa pentru care se poate salva Rapidul: 4,5 milioane de euro! Rada il acuza pe Moraru ca a ingropat echipa

Suma imensa pentru care se poate salva Rapidul: 4,5 milioane de euro! Rada il acuza pe Moraru ca a ingropat echipa

Gala "KOnfruntarea Titanilor" e luni la Sport.ro. Sandu Lungu vs Rocky Balboa in main event!

Marian Rada afirma ca Rapidul poate fi salvat, insa numai data Moraru renunta la banii cu care a finanatat echipa de cand a preluat-o. Acesta spune ca clubul avea mai putin de 1 milion de euro datorii cu planul reorganizare, iar acum se indreapta spre 5 milioane de euro.

"Acel om chiar exista, insa la nivelul fostei conduceri, la nivelul actionarilor, se cer prea multi bani. Acum doi ani, Rapid ajunsese la 700.000 de euro datorii cu planul de reorganizare in insolventa, iar acum s-a ajuns la 4,5 milioane de euro. Cei care au ajuns la 4,5 milioane au imprumutat clubul, iar acum vor banii inapoi. Ar trebui sa renunte la acei bani, pentru ca ei au adus clubul in aceasta situatie. Cel care vine scoate clubul din faliment sau din insolventa si investeste pe mai departe, nu trebuie sa plateasca prostiile celor care le-au facut si care dispar", a declarat Marian Rada la Digi.

Rada continua insa sa pastreze misterul asupra investitorului, despre care spune ca nu vrea sa iasa in fata: "Omul respectiv nu doreste sa iasa in fata. Vrea sa fie situatia concreta si atunci va investi", a mai spus tehnicianul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Moderna speră ca o a treia doză, suplimentară, pentru vaccinul său împotriva Covid-19 să fie disponibilă în toamnă
BRAT
Modifică setările cookies