VIDEO Starurile internaționale care vor participa la meciul de retragere al Generației de Aur. Prunea îl vrea pe Kennet Andersson

Generația de Aur a României va disputa un meci de retragere în primăvara anului 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 14:33
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 14:37

Meciul de retragere al Generației de Aur este programat pe 18 mai 2024, pe Arena Națională din București. Adversarii ex-tricolorilor vor fi foști colegi de echipă, lista finală urmând să fie stabilită în curând.

Starurile internaționale care vor participa la meciul de retragere al Generației de Aur

Gică Popescu a oferit primele nume: "Eu am vorbit cu colegii mei să ne invităm fiecare câte un jucător alături de care au juat. Vor fi invitați de marcă. Vrem să conducă echipa cealaltă Mourinho. Stoichkov, Rivaldo, Figo vor fi printre invitați"

Ilie Dumitrescu spune că se gândește să îl invite pe Sol Campbell, fostul său coleg de la Tottenham: "Eu am trei sau patru opțiuni. Slaven Bilic sau Davor Suker, dar aș prefera pe Sol Campbell pentru că am nevoie de un fundaș central să-mi facă față".

Mai în glumă, mai în serios, Florin Prunea a anunțat că se gândește să îl invite pe Kenner Andersson, suedezul care a marcat în prelungirile sfertului de finală din 1994, după ieșirea greșită pe centrare a portarului României.

"O să avem câte un invitat fiecare. Am două alegeri, vreau să mă consult. Kennet Andersson sau Bodin, de la Cardiff. Mă gândesc că dacă îl aduc pe Kennet și când face pasul pe teren își aduce lumee aminte de lucruri triste.

Dacă îl chem pe Bodin, cred că toată lumea va aplauda - penalty-ul de la Cardiff. Cred că o să-l aleg pe Bodin. Așteptăm suporterii să fie o sărbătoare frumoasă", a spus Prunea.

  • Biletele pentru meciul de retragere al Generației de Aur au fost deja puse în vânzare. Prețurile sunt cuprinse între 60 și 250 de lei.
  • Echipa națională a României a obținut cea mai importantă performanță din istoria sa la Cupa Mondială din 1994. La turneul final disputat în Statele Unite, tricolorii au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Elveția, SUA și Columbia, au eliminat Argentina în optimi (3-2) și au părăsit dramatic competiția în sferturi, după meciul cu Suedia (2-2, 4-5 d.l.d)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!