Spadacio l-a propus pe Eric de la Medias la Rapid! "Mi-a zis ca a intrebat Nae Manea de mine"

Autor: Sport.ro
Luni 11 Ianuarie 2010, 13:10
Spadacio l-a propus pe Eric de la Medias la Rapid! "Mi-a zis ca a intrebat Nae Manea de mine"

Cu bani putini si cu multi brazilieni in lot. Asa vrea Rapidul vrea sa dea lovitura in acest an - sa ia titlul!

Manea: "I-am cerut domnului Copos 3 jucatori!"

Brazilianul Spadacio l-a propus pe conationalul sau, Eric de la Medias, la Rapid. Ca sa aiba un mijloc tehnic si de creatie pentru retur alcatuit din brazilieni, Nae Manea a fost incantat de ideea lansata de Spadacio. "Luati-l la Rapid! E talentat rau! ar putea fi o afacere buna pentru viitor", le-a zis Spadacio rapidistilor.

Rapidul il vrea, insa Mediasul cere o suma mult prea mare fata de bugetul Rapidului.

"Mi-a zis Spadacio ca a intrebat antrenorul de acolo de mine", a spus Eric pentru www.sport.ro

Spadacio si Eric au petrecut impreuna in vacanta din Brazilia - au facut gratare si s-au distrat pe cinste cu prietenii din Brazilia.

"Trebuie sa facem o pregatire foarte buna daca vrem ca la finalul returului sa ocupam un loc fruntas. E normal ca domnul Copos sa-si doreasca titlul, asa a fost mereu la Rapid. Sa vedem insa in ce masura se va realiza vom vedea, pentru ca avem nevoie si de alti jucatori care sa acopere unele posturi deficitare.

Sa speram ca pana plecam la munte se vor rezolva aceste probleme. Eu i-am cerut domnului Copos trei jucatori. Avem nevoie de jucatori la mijloc si de un atacant. Domnul Copos nu e baiat rau, e baiat bun. E patronul echipei, vrea rezultate, nu putem sa-i spunem decat sa stea langa echipa ca si pana acum. Dar pentru presiunea de care se spune e nevoie de jucatori consacrati care sa poata face fata luptei pentru titlu. Sa umble la seif, n-are de ce sa nu umble.

A umblat domnul Copos si pana acum, chiar daca s-a facut tam-tam, cei de la Rapid au fost platiti.A fost o discutie cu impresarul lui Grandin, apoi si cu el. Initial a fost de acord sa vina pentru o anumita suma, dupa care a revenit si a zis ca vrea mai mult. Avem si alte solutii daca nu vine, nu e nicio problema.

Avem mai multi jucatori pe un post, ne vom hotari care va fi acela. Dar nu poti sa dai unui jucator atatia bani pentru cinci luni. Ne orientam spre jucatori care sunt liberi de contract sau in ultimele sase luni, jucatori care sa te poata ajuta, nu sa-i crestem noi", a spus Nae Manea.

Nicolae Manea sustine ca nu a stabilit daca va renunta la vreun jucator in pauza de iarna. El a explicat ca deocamdata doar portarul Andrei Marinescu negociaza cu gruparea Gaz Metan Medias. "Nu am discutat nimic legat de plecari de jucatori. In funtie de ce jucatori aducem, poate vom renunta la unii. Marinescu a fost in discutii cu Gaz Metan Medias, nu stiu daca s-au inteles. El si-a exprimat dorinta de a apara si e normal. Eu am propus sa-l dam imprumut, dar nu prea mai vrea nimeni jucatori imprumut", a afirmat Manea.

Nelu Tătaru: "Ne apropiem de scenariul 4". Ar putea fi emisă o nouă ordonanţă militară
BRAT