EXCLUSIV Șlefuitorul de talente a vorbit: „Dacă ar fi avut explozia lui taică-su', ar fi unul dintre cei mai buni de pe Planetă!”

Marin Barbu a fost protagonistul „Interviului de 10”, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 9:30 la 12:30. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 10:50
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 11:04

De la Campionatul European din 2000, unde echipa națională a fost reprezentată de „Generația de Aur”, România a mai participat la doar două turnee finale, EURO 2008 și EURO 2016. Însă, Marin Barbu (63 ani) susține că nu este vina antrenorilor pentru lipsa de rezultate și este de părere că prima reprezentativă nu mai dispune de jucătorii din secolul trecut. 

Totodată, fostul tehnician de la Foresta Suceava are un remarcat din lotul actual al naționalei. Ianis Hagi (23 ani) este jucătorul pe care Marin Barbu îl vedea unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, dacă era înzestrat cu agilitatea tatălui său.

Marin Barbu: „Nu e neapărat antrenorul de vină”

„Nu mai avem niciun jucător în campionatele mari. Aveam la Real Madrid, la Valencia, la Atletico Madrid, la Milan, unde nu aveam. Asta este și diferența între calificări. Nu e neapărat antrenorul de vină. Nu prea mai avem jucători care să facă performanță. 

Ianis Hagi îmi place. Dacă ar fi avut și explozia lui taică-su', cred că ar fi unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe Planetă. De ce să nu recunoaștem, pe taică-su' pe primii 15 metri nu-l prindea nimeni. Poate în unele momente, Ianis lovește mingea cu ambele picioare mai bine decât taică-su'”, a declarat Marin Barbu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

Modifică setările cookies