Situatie incredibila in Cupa Ligii! Unul dintre cluburile cu sanse uriase sa joace finala risca sa ramana FARA JUCATORI pentru ca FRF a mutat-o la startul sezonului viitor

Concordia Chiajna Cupa Ligii Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2016, 14:48
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2016, 14:49

Iordanescu a cerut ca nationala sa aiba mai mult timp pentru a pregati Euro, iar FRF s-a conformat.

FRF a decis ca finala Cupei Ligii sa nu se mai joace in aceasta primavara, ci la startul sezonului viitor, adica pe 17 iulie. Si finala Cupei Romaniei a fost mutata. Initial trebuia sa se joace pe 14 mai, acum este pe 10 mai.

Aceasta decizie poate da peste cap planurile unui club cu sanse uriase sa joace finala Cupei Ligii. Chiajna, echipa care a castigat in tur cu Dinamo cu 3-0, ar putea ramane fara jucatori pentru finala.

Adrian Falub a explicat situatia la DigiSport: "Contractele se termina la 30 iunie. Nu pot sa-mi dau seama cum s-a luat aceasta decizie. Sunt jucatori care au bonusuri pentru finala Cupei. Sunt jucatori carora li se termina contractul, mie mi se termina contractul, poate n-o sa mai fiu. Abia aseara am auzit si eu. Mi se pare deplasat. O finala de cupa e o finala de cupa, totusi"

"Nu mai faci Cupa Ligii, daca nu te descurci sa organizezi corespunzator. Anul trecut, eram al Targu Mures si eram in cantonament cand a inceput Cupa Ligii. Am jucat cu echipa a doua. Am fost acuzati ca desconsideram competitia. Ei, acum, cand ai sansa - ca poate avem si noi sansa asta, Concordia nu a jucat niciodata o finala de cupa -, ce faci? Jucam in 17 iulie, in conditiile in care poate nu mai am jucatori. Joci cu echipa a doua? Poate nu o sa mai fie jucatorii aici atunci", a spus Falub.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!