Situatia salariilor la Rapid a devenit publica! Trei straini sunt cei mai bine platiti din Giulesti! Vezi lista salariilor

Situatia salariilor la Rapid a devenit publica! Trei straini sunt cei mai bine platiti din Giulesti! Vezi lista salariilor

Situatia financiara a Rapidului a ajuns publica. Clubul "feroviar" este in insolventa iar salariile jucatorilor au ajuns in vazul tuturor. Echipa de liga a 2-a are un plafon financiar de aproape 300.000 de lei lunar, aproximativ 66.000 de euro.

Cele mai mari cheltuieli sunt cu strainii clubului, Kusnir Ondrej, Jeslinek Jiri si Moke Wilfried, in timp ce cele mai mici salarii le au Ionut Manea, Stefan Raiciu si Marian Mitu. Per total, clubul rapidist plateste lunar 115,000 de euro, aproape 10% din cat a anuntat patronul Stelei, Gigi Becali, ca plateste in fiecare luna pentru a tine clubul ros-albastru.

Datoriile clubului giulestea raman in continuare destul de mari, cifrandu-se la 7.242.423 lei, aproximativ 1,6 milioane de euro! Sponsorizarea principala pe care o primeste clubul este de la Azuga, firma detinuta de patronul clubului, care se cifreaza la 110.000 de euro, cu 5000 de euro mai putin decat cheltuielile lunare minime ale clubului.

Ultima echipa de start: Draghia - Raicu, Robuste, Avramia, Nicolae Vasile - Luque, Moke, I. Popa, Martin - Embalo, Ganea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies