VIDEO "Se antrenează ca nebunii!" Elias Charalambous, încântat de felul în care se pregătesc jucătorii săi

Elias Charalambous FCSB Superliga Fotbal intern Elias Charalambous / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 14:31
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 14:39

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul FCSB-ului, impresionat de jucătorii săi.

FCSB ar putea deveni campioană la finalul acestei etape dacă se impune în fața Rapidului, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj nu-și vor câștiga meciurile.

Fotbaliștii liderului din Superliga simt că sunt la un pas de titlul la care râvnesc de nouă ani și nu vor să facă nici un pas greșit, motiv pentru care au dat totul la antrenamentele din această săptămână, după cum a dezvăluit tehnicianul Elias Charalambous.

"Singurul lucru pe care îl avem în minte e să câștigăm cele trei puncte care vor însemna încă un pas mare spre îndeplinirea obiectivului nostru.

Avem informații că mâine va fi sold-out, e incredibil pentru jucători, dar și pentru fani.  Sunt sigur că fanii vor face cea mai frumoasă atmosfera din ultimii ani, în fotbalul românesc și sper să îi facem fericit.

Antrenamente "nebune" la FCSB

De la începutul campionatului am avut ca obiectiv să câștigăm titlul, sper că îl vom câștigăm, nu știu când se va întâmpla asta.

Sunt plăcut surprins de felul în care se antrenează jucătorii, pentru că teoretic în acest moment e normal să te mai și relaxezi puțin, din cauza rezultatelor, al avantajului de puncte.

Trag tare în continuare ca nebunii la toate antrenamentele, e un lucru care nu poate decât să ne bucure", a spus Elias Charalambous la conferința de presă dinaintea meciului FCSB - Rapid.

Clasamentul play-off-ului Superligii

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!