30 2017 17:31

Sanctiuni record in fotbalul romanesc: doi fotbalisti, suspendati cate UN AN; un oficial a primit un an si jumatate pentru ca a batut arbitrul


	Sanctiuni record in fotbalul romanesc: doi fotbalisti, suspendati cate UN AN; un oficial a primit un an si jumatate pentru ca a batut arbitrul

Un meci din liga a patra, din regiunea Banatului, a iscat un scandal monstru, in urma caruia AJF-ul local a dictat 3 ani si jumatate de suspendari!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

AJF Timis a dictat 3 ani si jumatate de suspendari pentru doi fotbalisti si un oficial, dupa scandalul iscat la meciul dintre Vointa Biled si Timisul Sag, din liga a patra.

Portivit publicatiei locale tmsport.ro, fotbalistii Nicusor Bogdan si Flavius Tomescu au primit cate 12 luni de suspendare, in timp ce oficialul Nicu Bogdan a primit 18 luni. Cei trei s-au facut vinovati de agresarea arbitrului asistent Petru Gaspar, pe care l-au batut pentru ca a luat o decizie impotriva echipei din Biled.

"Luni, cei de la Biled pot face apel, este Comisie marti. Nu mai stiu daca au fost si suspendari mai lungi, poate niciodata pentru atatea persoane, in 35 de ani", a spus Danut Lata, presedintele AJF Timis.

Vointa Biled a pierdut cu 0-3 la masa verde meciul cu Timisul Sag.

Citeste si:

#AJF Timis

0 comentarii
BRAT