S-a stins Farul. Decizie definitiva: o noua echipa de traditie a intrat in FALIMENT astazi, dupa ce si-a epuizat si ultima cale de atac

S-a stins Farul. Decizie definitiva: o noua echipa de traditie a intrat in FALIMENT astazi, dupa ce si-a epuizat si ultima cale de atac

FC Brasov respira in liga secunda, unde ocupa in prezent locul 3, cu ajutorul banilor incasati in contul procentelor detinute din transferul lui Alexandru Chipciu (DETALII AICI).

In schimb, o alta echipa de traditie a fotbalului romanesc a primit astazi vestea grea - falimentul este definitiv si irevocabil.

Curtea de Apel Constanta a decis sa respinga o contestatie in anulare facuta de lichidatorul clubului, impunand astfel inceperea procedurii de faliment.

Farul avea decizia de faliment din 12 octombrie 2015, insa conducerea clubului a sperat ca o intoarca in instanta.

"Clubul a intrat in faliment definitiv si irevocabil. Am formulat contestatie in anulare, care era ultima cale de atac, insa ea a fost respinsa. In continuare, se vor conserva bunurile, se vor evalua si apoi se vor vinde", a spus Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL, lichidatorul judiciar al Farului, pentru Ziarul de Constanta.

Ultimul meci jucat de Farul a fost pe 28 mai, impotriva Daciei Unirea Braila (2-2), in liga secunda. In actualul sezon, echipa nu a fost inscrisa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies