Gino Iorgulescu LPF Fotbal intern

S-a stabilit data alegerilor pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal: „Eu candidez, da!” 

În cursul zilei de marți a avut loc Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 14:51
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 15:07

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a susținut o conferință de presă la finalul Adunării Generale, iar acolo a fost anunțată data următoarelor alegeri pentru președenția LPF. La conferință a participat și secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan. 

Gino Iorgulescu a anunțat data următoarelor alegeri LPF

Alegerile pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc pe data de 24 mai, după cum a anunțat chiar președintele. Totodată, în cadrul conferinței, Gino Iorgulescu și-a anunțat și candidatura, fiind astfel primul candidat de pe listă. 

Șeful LPF a explicat alegerea datei, motivând că se dorește ca odată cu începerea noului sezon competițional din Liga 1, noua conducere a Ligii Profesioniste de Fotbal să fie deja instalată. 

„Vă anunț că am luat hotărârea să punem alegerile pe 24 mai, pentru că a făcut alegeri anticipiate și Federația. Să înceapă campionatul cu președinți aleși. Eu candidez, da”, a spus Gino Iorgulescu în cadrul conferinței de presă de la Adunarea Generală. 

În 2013 a fost instalat Gino Iorgulescu în funcția de președinte al Ligii Proofesioniste de Fotbal, înlocuindu-l pe Dumitru Dragomir. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!