Revolta suporterilor roș-albi. Fanii lui Dinamo au aruncat cu scaune pe teren, au intervenit jandarmii!

FCSB - Dinamo, meci din etapa a opta a Ligii 1, se joacă de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 22:11
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 22:27

Eliminarea gratuită a lui Steliano Filip, la 1-0  pentru FCSB, a stârnit revolta fanilor lui Dinamo, care au aruncat în teren cu diferite obiecte și cu scaune. Câțiva suporteri au încercat să intre în teren, dar au fost opriți de jandarmi, care au intervenit în forță. 

Nemulțumiți de decizia eronată a centralului din Carei, Istvan Kovacs, fanii roș-albilor au protestat vehement și în pauză, când tabela afișa deja 4-0 pentru formația lui Edi Iordănescu.

Eliminarea lui Filip a declanșat haosul în tribune

În minutul 37, la o acțiune pe banda stângă a atacului roș-albaștrilor, Vali Gheorghe a încercat să pătrundă spre centru, dar Steliano Filip, venit dinspre centrul terenului, l-a atacat vijelios pe mijlocașul gazdelor. Fostul jucător al Astrei a căzut "secerat", iar Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu mijlocașului trupei din Ștefan cel Mare. 

Filip a protestat vehement, iar reluările fazei au arătat că dinamovistul l-a atins ușor pe Vali Gheorghe, o fază la care nu se impunea eliminare. Nervos din cale afară, Steliano a continuat să protesteze și, după meleul produs, a fost nevoie de intervenția oamenilor din staff-ul lui Dinamo să-l scoată de pe teren pe mijlocașul lui Dario Bonetti. 

Rămasă în 10 oameni, Dinamo a mai primit trei goluri până la pauză. 

Modifică setările cookies