Universitatea Craiova Adrian Mititelu CSU Craiova Fotbal intern

Renaste Universitatea lui Mititelu! "Craiolguta" a castigat LEUL, dar batalia nu e gata: "Ne inscriem in competitie din sezonul viitor"

Mititelu isi va inscrie din nou echipa in competitiile organizate de FRF. Daca CSU vrea sa se bata in sezonul viitor pentru un loc de cupe europene, echipa lui Adrian Mititelu va trebui sa porneasca din liga a patra.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Mai 2015, 08:44
Data actualizarii: Sambata 09 Mai 2015, 09:11

Razboiul de la Craiova e departe de a se fi terminat. Chiar daca CSU a castigat dreptul de a purta leul pe piept, Adrian Mititelu anunta ca din sezonul viitor ii va face din nou concurenta "Craiolgutei". Mititelu isi face echipa in liga a patra si spune ca "Stiinta va reveni in iarba".

"Gata! Ne-am inteles! FC Universitatea Craiova se va inscrie in competitie pentru sezonul 2015/2016. Vom juca in liga a patra, iar noua societate U Craiova SA va face toate remersurile legale pentru inscrierea in campionatul organizat de AJF Dolj. Luni, ora 15:00, vom organiza o conferinta de presa pentru a lamuri toate aspectele. Conferinta va avea loc la sediul clubului", a spus Adrian Mititelu, potrivit site-ului craiovean editie.ro

A luat foc dupa decizia Tribunalului

Adrian Mititelu nu i-a iertat ieri pe sefii lui CSU, acesta manifestandu-si furia fata de decizia luata de judecatori.

CSU Craiova a obtinut dreptul de a purta vechea stema a clubului pe tricouri.

"Le place sigla? E frumoasa, adevarul ca e frumoasa. Eu mi-am cheltuit toata averea pentru ea. Si mi-a stricat si 10 ani din viata.

Ce sa faca CSU cu sigla Universitatii Craiova? Sa le transmiteti ca daca fac asta o fac pe bani, ii va costa si zile, ani de libertate si foarte multi bani.

Spre norocul nostru, Primaria Craiova fiind implicata in treaba, are si bani, o sa le luam si banii cand se va executa hotararea.

Daca nu au putut sa puna mana pe Universitatea Craiova, acum pun mana pe sigla. Aceasta este bomboana de pe coliva. La cate infractiuni au facut, ce mai conteaza inca una? Merg pe pedeapsa de doua cifre pentru chestia asta", a declarat Mititelu pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies