"Nu vi s-a propus în niciun moment să preluați naționala?" Răspunsul lui Mircea Rednic 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 12:57
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 13:18

Naționala României se menține în cursa pentru barajul de accedere la CM 2022, însă actualul selecționer, Mirel Rădoi, a anunțat că va pleca de la timona tricolorilor după ultimele două meciuri din Grupa J a preliminariilor. 

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, face parte din categoria tehnicienilor care au experiența necesară pentru a ajunge pe banca reprezentativei tricolore. 

În contextul în care Mirel Rădoi a anunțat că va rămâne pe banca naționalei după cele două partide care vor încheia preliminariile pentru CM 2022, chiar dacă Niță și colegii lui vor pătrunde în baraj, Rednic a fost întrebat azi, la conferința de presă, dacă i s-a propus vreodată să devină selecționer. 

Mai jos puteți citi dialogul cu reprezentanții mass-media, din timpul conferinței de presă premergătoare partidei din etapa a 12-a Gaz Metan - Dinamo, vineri, de la 20:30. 

Nu vi s-a propus să preluați naționala în niciun moment?
Nu contează...îi facem mari pe unii alții și...nu mi s-a propus. Dacă nu mi s-a propus, ce, mă propun singur? 

Credeți că ați deranjat că v-ați spus opiniile?
În România deranjezi dacă îți spui părerea, mai ales la mine, abia se așteaptă o declarație pe care o fac și tot felul de comentarii, sunt obișnuit. Preocuparea principală este să reușim anul acesta cu Dinamo, să ne salvăm.

Contractul lui Mirel Rădoi va expira în noiembrie. 

După victoria cu Armenia și înfrângerea Macedoniei de Nord în fața Germaniei, scor 0-4, România a ajuns pe locul doi în Grupa J, la doar un punct distanță de urmăritoare. ”Tricolorii” nu își permit pași greșiți în noiembrie, când vor întâlni Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Programul naționalei României în luna noiembrie

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J

1. Germania 21p

]2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!