Reacția lui Alex Chipciu după ce a fost amendat cu 5.000 de lei în urma declarațiilor făcute despre CSA Steaua 

alex chipciu csa steaua U Cluj Fotbal intern Alex Chipciu, jucătorul lui U Cluj / Sursa foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2023, 23:11
Data actualizarii: Luni 06 Noiembrie 2023, 23:12

Alexandru Chipciu (34 ani) a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF după declarațiile făcute în urma meciului cu CSA Steaua din Cupa României. 

Fotbalistul lui U Cluj a fost amendat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, după ce a fost reclamat de CSA Steaua, pentru afirmațiile pe care le-a făcut la adresa clubului la finalul meciului din Cupa României. Chipciu trebuie să plătească 5.000 de lei pentru vorbele sale, după cum a anunțat Comisia. 

„Admite sesizarea formulată de reclamantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. În temeiul art. 52/2/a din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, pârâtul Alexandru Chipciu se sancționează cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Reacția lui Alexandru Chipciu după ce a fost amendat 

În urma sancțiunii primite, Alex Chipciu a comentat decizia și a spus să acceptă amenda, însă a anunțat că va deschide un proces după ce a fost înjurat de suporteri. 

„Asta e decizia Comisiei și o accept. Acum, după ce am aflat verdictul, următoarea acțiune este să deschid un proces împotriva celor de acolo pentru injuriile aduse de galeria lor la acel meci”, a declarat Alex Chipciu conform Prosport

Alex Chipciu a fost judecat în baza articolului care face referire la „gesturi sau cuvinte jignitoare prin care se aduce atingere onoarei, reputației, demnității sau imaginii publice a unei persoane”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!