Rasturnare de situatie! UEFA a raspuns dupa ce Burleanu a acuzat ca Lupescu nu si-a dat demisia! Care este adevarul

Rasturnare de situatie! UEFA a raspuns dupa ce Burleanu a acuzat ca Lupescu nu si-a dat demisia! Care este adevarul

Ofiterul de presa al UEFA a facut lumina in ceea ce priveste situatia lui Ionut Lupescu.

Lupta pentru sefia Federatiei se apropie de final - miercuri, pe 18 aprilie, va fi ales marele castigator! Ultimul atac al lui Razvan Burleanu a venit joi seara - acesta a declarat ca Ionut Lupescu a mintit cand a spus ca si-a dat demisia de la UEFA si ca acesta este doar in "concediu fara plata".

Cei de la UEFA dezvaluit care este cu adevarat situatia lui Ionut Lupescu. Thomas Giordano a dezvaluit pentru Gazeta ca Lupescu nu se va intoarce la UEFA nici daca nu va castiga alegerile de la Federatie.

"UEFA confirma ca Ioan Lupescu, Director pentru Dezvoltare Tehnica, nu mai lucreaza pentru noi. In momentul in care a hotarat sa candideze la FRF, ne-a comunicat decizia sa de a demisiona.

Pentru ca n-a fost suficient timp pentru a finaliza toate formalitatile legate de intreruperea angajamentului sau cu UEFA, departamentul nostru de resurse umane l-a pus pe Ionut Lupescu in concediu fara plata.

De la acea data, 12 februarie 2018, domnul Lupescu nu a mai lucrat la UEFA, nu a mai fost platit de UEFA si nu a mai avut acces in sediul UEFA" a fost raspunsul UEFA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies