Rapidul, repus pe linie de nemti? Moraru negociaza cedarea pachetului de actiuni, Alexa confirma: "Investitori din Germania vor veni la urmatorul meci"

Rapid ar putea fi salvata de la faliment de niste misteriosi investitori germani, cu care Valerii Moraru ar negocia in aceasta perioada. Dan Alexa a confirmat ca "oaspetii" sunt asteptati la meciul cu Clinceni, primul oficial pentru Rapid in 2016.

Cativa afaceristi din Germania sunt interesati de preluarea a 51% din actiunile Rapidului, formatie aflata intr-o situatie dificila pe plan sportiv si financiar. Aflata in liga a doua, Rapid se afla inca in insolventa si asteapta cu infrigurare urmatorul termen de judecata.

Valerii Moraru, care a asigurat ca echipa nu va falimenta, negociaza in aceasta perioada cedarea pachetului majoritar de actiuni. 

In acest moment, discutiile sunt insa in faza incipienta, iar cele doua parti urmeaza sa se aseze la masa negocierilor.

"Acesti investitori din Germania sunt interesati sa investeasca la Rapid si vor fi prezenti la meciul de duminica", a spus Dan Alexa in cadrul conferintei de presa dinaintea partidei pe care echipa sa o va juca la Clinceni, duminica, de la 12:00.

"Practic am jucat niste meciuri ca niste oficiale si am avut posibilitatea sa vad jucatori tineri cu adversari foarte buni in conditii de joc adevarate, asta este marele castig", a mai spus Alexa.

"Echipele nu vor avea probabil un ritm foarte bun la primul meci, dar important este sa jucam cu foarte multa minte, sa ne folosim si de experienta", a conchis antrenorul.

Rapid ocupa locul 2 in Seria 1 a Ligii a II-a inainte re-startului sezonului. Giulestenii sunt la egalitate de puncte cu Dunarea Calarasi.

Academica Clinceni - Rapid este duminica, de la ora 12:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România se află pe locul şapte în Europa la vaccinurile anti-Covid administrate în doză completă
BRAT
Modifică setările cookies