Rapidul NU moare! Inca un MILIARDAR roman se implica la echipa! Cine a ajuns la o intelegere cu sefii din Giulesti:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 13:32

	Rapidul NU moare! Inca un MILIARDAR roman se implica la echipa! Cine a ajuns la o intelegere cu sefii din Giulesti:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Gruia Stoica, omul de afaceri care detine Grupul Feroviar Roman (GFR), cea mai mare companie feroviara privata din Romania si din sud-estul Europei, va prelua 10% din actiunile Rapidului, urmand sa sponsorizeze echipa, pentru inceput, cu 200 de mii de euro anual - noteaza Prosportul de astazi.

Stoica, care a vrut sa preia Rapidul si in primavara acestui an, atunci cand a negociat cu George Copos, a ajuns la o intelegere cu Adrian Zanfir, actualul conducator al clubului giulestean, si se va alatura actionariatului.

Omul de afaceri i se va alatura si greco-elvetianului Jean Valvis, cel care sponsorizeaza si el Rapidul cu 150 de mii de euro pe sezon, printr-una dintre companiile pe care le detine.

"Ma intereseaza Rapidul si ma gandesc serios sa ajut acest club" - spunea Gruia Stoica in urma cu mai putin de doua saptamani, dupa meciul Romania-Ungaria.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alegerile europarlamentare încep joi, în UK şi Olanda. Britanicii ar putea vota degeaba
BRAT