Rapidul NU moare! Inca un MILIARDAR roman se implica la echipa! Cine a ajuns la o intelegere cu sefii din Giulesti:

Luni 23 Septembrie 2013, 13:32

	Rapidul NU moare! Inca un MILIARDAR roman se implica la echipa! Cine a ajuns la o intelegere cu sefii din Giulesti:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Gruia Stoica, omul de afaceri care detine Grupul Feroviar Roman (GFR), cea mai mare companie feroviara privata din Romania si din sud-estul Europei, va prelua 10% din actiunile Rapidului, urmand sa sponsorizeze echipa, pentru inceput, cu 200 de mii de euro anual - noteaza Prosportul de astazi.

Stoica, care a vrut sa preia Rapidul si in primavara acestui an, atunci cand a negociat cu George Copos, a ajuns la o intelegere cu Adrian Zanfir, actualul conducator al clubului giulestean, si se va alatura actionariatului.

Omul de afaceri i se va alatura si greco-elvetianului Jean Valvis, cel care sponsorizeaza si el Rapidul cu 150 de mii de euro pe sezon, printr-una dintre companiile pe care le detine.

"Ma intereseaza Rapidul si ma gandesc serios sa ajut acest club" - spunea Gruia Stoica in urma cu mai putin de doua saptamani, dupa meciul Romania-Ungaria.

Citeste si:

Rapid

Gruia Stoica

BRAT