Rapidul a promovat matematic, dar un membru in CEx al FRF le da fiori giulestenilor: "Regulamentele sunt clare"

Rapidul a promovat matematic, dar un membru in CEx al FRF le da fiori giulestenilor: "Regulamentele sunt clare"

Rapid a castigat cu 3-1 meciul cu Academica Clinceni, in penultima etapa a Play Off-ului Seriei I din liga secunda, si si-a asigurat promovarea pe teren. Pentru giulesteni, emotiile continua insa, fiind amenintati cu o depunctare.

Rapid este promovata matematic in prima liga. Totusi, formatia de langa Podul Grant nu este inca sigura de faptul ca anul viitor va evolua pe prima scena a fotbalului romanesc.

Giulestenii au fost dati in judecata de fostul jucator Rhema Obed pentru o datorie de 57 de mii de euro, iar FIFA a trimis Federatiei Romane de Fotbal decizia de impunere a unei depunctari.

In ultima saptamana, oficialii Rapidului au reusit sa se inteleaga cu Obed, achitandu-i jucatorului de nationalitate engleza restantele financiare.

Chiar si asa, Florin Prunea face un anunt greu pentru suporterii alb-visinii.

"Mi-as dori ca Rapidul sa promoveze, pentru ca merita. Ar fi pacat sa fie depunctat. Pe de alta parte, regulamentele sunt foarte clare, documentele venite de la FIFA obliga Federatia Romana de Fotbal sa ia punctele si sunt curios ce va fi. Sper sa nu fie depunctati, dar va fi destul de dificil. 

FIFA nu prea face pasi inapoi cand ia o decizie. Daca FRF nu va pune in executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate si nu vor participa la nicio competitie organizata de FIFA. Nu se joaca nimeni cu aceste chestiuni", a spus Prunea la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies