Rapidistii ataca promovarea, Moldovan a primit intariri! Un portar marocan si un fundas francez s-au alaturat lotului, fanii viseaza la Daniel Niculae

Rapidistii ataca promovarea, Moldovan a primit intariri! Un portar marocan si un fundas francez s-au alaturat lotului, fanii viseaza la Daniel Niculae

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Rapidul continua sa tremure in vederea verdictului judecatorilor Tribunalului Bucuresti, care vor anunta decizia in cazul planului de reorganizare pe data de 28 martie.

Pana atunci insa, rapidistii continua sa viseze la promovare, iar Viorel Moldovan a primit trei transferuri de ultim moment, dupa ce s-a plans ca nu are o echipa suficient de puternica pentru a putea ataca promovarea.

Dupa ce i-au ratat pe Janos Szekely si Marius Constantin, fotbalisti care s-au antrenat cu lotul giulestean, insa au semnat cu FC Brasov, rapidistii au reusit sa ii convinga pe Yassine El Kharroubi, Vlad Gordin si Michael Blanc sa semneze.

Primii doi fotbalisti, in varsta de 23, respectiv 27 de ani, evolueaza pe postul de portar, acestia sosind de la MAS Fes, respectiv Sageata Navodari.

De cealalta parte, Michael Blanc, 25 de ani, joaca pe postul de fundas central si va fi testat de Viorel Moldovan pana la inceperea campionatului.

De departe cea mai interesanta mutare este cea a portarului Yassine El-Kharroubi, fotbalist care a evoluat pentru Guingamp, formatie din prima liga franceza.

Pe langa cei trei fotbalisti, sefii, dar si fanii Rapidului continua sa spere la transferul lui Daniel Niculae, fotbalist care a juca in partida cu FC Voluntari, disputata duminica, pe stadionul Giulesti si incheiata cu scorul de 2-0. Daniel Niculae a marcat si un gol impotriva divizionarei de liga a treia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies