Rapid si Petrolul incep viata in ligile inferioare! Anunt de ultima ora: Petrolul 52 joaca in L4, Rapid in L5

Rapid si Petrolul incep viata in ligile inferioare! Anunt de ultima ora: Petrolul 52 joaca in L4, Rapid in L5

Petrolul si Rapid s-au organizat rapid si au reusit sa-si inscrie noi echipe dupa falimentul fostelor cluburi.

AJF Prahova a aprobat afilierea Petrolul 52, club care isi propune sa preia identitatea istorica si palmaresul Petrolului. In prima etapa de la 'Judet', Petrolul joaca in deplasare, cu CS Paulesti. La noua echipa vor lucra numai foste glorii ale Petrolului. Mircea Dridea e presedinte de onoare, Cristi Vlad presedinte executiv, in timp ce Octavian Grigore si Nae Constantin se vor ocupa de pregatirea echipei.

Rapid va exista si el, numai ca va porni drumul cu o liga mai jos. Horia Manoliu, presedintele AFC Rapid, a inscris o echipa in liga a 5-a. Pancu ar putea fi primul transfer important.

"AFC detine palmaresul total al sectiei de fotbal, e continuatorul. Prin falimentul Rapid S.A., totul se intoarce la AFC. Rapid e un tren greu incarcat care se urneste greu, dar cand pleaca o sa mature tot. Azi am depus cererea pentru a juca meciurile oficiale pe giulesti. Cu Pancu sper sa ma vad cat mai devreme si sa-i fac o invitatie sa vina alaturi de noi ca jucator. E un simbol al Rapidului", a spus Manoliu pentru Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies