Rapid Petrolul Ploiesti Fotbal intern

Rapid + Petrolul = LOVE! Gest formidabil al fanilor ploiesteni, dupa ce dinamovistii au ajutat si ei Rapidul!

Fanii Petrolului au demarat o campanie de ajutorare a Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 16:48
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 17:12

Sunt cei mai aprigi rivali de mai bine de patruzeci de ani si intalnirile lor ies mereu cu scantei. Cu toate acestea, in afara terenului, cu unele exceptii, fanii Petrolului si cei ai Rapidului s-au respectat intotdeauna.

Iar ultimul gest al fanilor ploiesteni este unul cu adevarat fantastic. Dupa ce dinamovistii Marius Niculae, Florin Bratu si Ionel Danciulescu si-au scos mai multe obiecte personale la licitatie pentru a strange bani pentru Rapid, club aflat intr-o situatie extrem de dificila, galeria Petroului a luat si ea atitudine acum , "lupii" demarand o campanie fara precedent in fotbalul romanesc.

Promovati pe plan sportiv, insa ramasi si in acest an fara licenta pentru Liga I, dupa ce Comisia de Licentiere a FRF a decis sa respinga dosarul clubului, rapidistii primesc o mana de ajutor din partea rivalilor, fanii Petrolului pornind o campanie pe Facebook - "Galeria Petrolului, alaturi de voi - Rapid traieste prin noi".

Astfel, suporterii ploiesteni au anuntat ca vor contribui si ei cu cat vor putea pentru ca Rapidul sa stranga banii pentru procesul de la TAS.

Multi dintre fanii de pe Facebook au anuntat ca se vor alatura campaniei, acestia mergand pe deviza "uniti salvam".

"Asa ar trebui sa fie orice rivalitate, frumos!" sau "Asta este adevaratul derby din Romania, nu alea fabricate de militie si armata", au fost doar doua dintre mesajele acestora.

Pana in acest moment, Rapidul a anuntat oficial ca a strans suma de 58.913 RON si 521 EURO din donatii, bani care se vor fi platiti pentru judecata de la TAS.

Modifică setările cookies