Primul meci cu Sabău pe bancă, primul rezultat negativ: „E o perioadă în care trebuie să fac asta”

Ioan Ovidiu Sabau cantonament Antalya Universitatea Cluj - Zurich Fotbal intern Ioan Ovidiu Sabău
Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 16:30
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 16:28

Universitatea Cluj a disputat prima partidă de pregătire în cantonamentul din Antalya. „Șepcile roșii” au pierdut cu 1-3 în fața lui Zurich, în primul meci al lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a echipei.

După meci, noul antrenor al clujenilor a vorbit despre evoluția elevilor săi, evidențiind faptul că, per total, în ciuda oboselii acumulate din cauza antrenamentelor dure, este mulțumit.

Primul meci cu Sabău pe bancă, primul rezultat negativ: „E o perioadă în care trebuie să fac asta”

De asemenea, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit și despre sistemul de joc. În meciul cu Zurich, tehnicianul a folosit trei fundași și a explicat că încă mai are de lucru să găsească formația potrivită.

„Deocamdată nu s-a adaptat (n.r. echipa), e o perioadă în care trebuie să acumulăm mult mai ales la pregătirea fizică. Sunt meciuri în care mă pot identifica să găsesc și sistemul potrivit pentru acești jucători. E o perioadă de încă două-trei zile în care trebuie să mă identific.

Dar mi-a plăcut atitudinea, s-a văzut clar dorința multă, dar nu putem avea calitate. Echipa este foarte obosită, am avut niște antrenamente tari, am avut teste dure și este clar că echipa suferă. 

Pe acest fond de oboseală, au încercat să dea maxim, să acumuleze prin acest joc. Sigur, adversarul era la un alt nivel, mult mai rapid, echipa de bază a jucat tot meciul. La noi nu se putea, că am început de câteva zile pregătirea și nu se putea să ducă 70 de minute aceeași jucători.

Una peste alta, sunt mulțumit și echipa va crește”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului, potrivit paginii oficiale a clubului Universitatea Cluj.

'U' Cluj - Zurich 1-3

Santini a deblocat tabela pentru elvețieni în minutul 42, iar Vyunnyk a majorat diferența în partea a doua a meciului (minutul 54). Bălan înscris pentru ardeleni (minutul 72), dar Krasniqi a dus scorul la 3-1 și a închis definitiv tabela (minutul 89).

Pentru Universitatea Cluj, urmează meciul cu Debrecen (10 ianuarie, ora 16:00), iar jocurile de pregătire din cantonamentul din Antalya se vor termina cu partida împotriva elvețienilor de la Schaffhausen (13 ianuarie, ora 16:00).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!