Prima ocazie de gol, abia in etapa a 6-a! Vezi cum au fost rasplatiti fotbalistii SF de la Radauti!

Autor: Sport.ro
Luni 28 Septembrie 2009, 12:28
Prima ocazie de gol, abia in etapa a 6-a! Vezi cum au fost rasplatiti fotbalistii SF de la Radauti!

Joaca in liga a teia si sunt ciuca batailor. Mai mult, nu au macar nici un gol marcat. Povestea fotbalistilor SF de la Radauti continua pe www.sport.ro

Tineri si nelinistiti, fotbalistii de la Radauti incep sa progreseze. Nu au castigat sau au facut un egal, au avut si ei prima mare ocazie de gol abia in etapa a 6-a a campionatului -  au dat-o in bara. La propriu. In ultimul meci de campionat, la Gura Humorului!

Drept rasplata pentru ocazia avuta abia in etapa a 6-a, patronul de la "SF" Radauti si-a felicitat jucatorii si a petrecut cu ei pana dimineata.

Bucuria nu a fost prea mare pentru fotbalistii SF de la Radauti - au luat bataie cu 0-13 la Gura Humorului. Bilantul este catastrofal in liga a treia pentru echipa SF din Radauti - 6 infrangeri din 6 meciuri, nici un gol marcat si 56 DE GOLURI PRIMITE.

"Sunt fericit ca am avut si noi prima ocazie de gol. Incepem sa ne revenim. Azi o bara, maine un gol. Crestem de la o etapa la alta. Ne-am bucurat foarte tare pentru bara avuta. Sa zicem asa ca si am sarbatorit evenimentul", spune patronul echipei Morosanu pentru www.sport.ro

 

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT