VIDEO Petrolul Old Boys vs. „Tricolorii” Old Boys, eveniment special la Ploiești

Petrolul Old Boys vs. Tricolorii Old Boys adrian troscenco Florin Prunea Gabi Tamas Fotbal intern
Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 12:59
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 14:27

„Meciul Lupilor” este un eveniment special organizat sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 13:00, în care jucători din toate generațiile vor participa într-un meci de fotbal în sală.

Sala „Olimpia” din Ploiești va găzdui evenimentul la care toată lumea va avea acces. Intrarea va fi liberă și vor fi prezenți foști jucători din diferite generații, care au lăsat o amprentă proprie asupra fotbalului românesc.

Foștii fotbaliști prezenți la eveniment

Pentru Petrolul Old Boys:

Pentru „Tricolorii” Old Boys:

  1. Florin Prunea
  2. Vasile Maftei
  3. Costin Lazăr
  4. Adrian Neagă
  5. Marian Aliuță
  6. Cristian Bud
  7. Stelian Carabaș
  8. Gabriel Tamaș
  9. Vadim Bolohan

Ce a spus organizatorul, Adrian Troscenco, despre „Meciul Lupilor”

Adrian Troscenco, omul care întrecut a mai realizat evenimente sportive, cum ar fi cel din vara anului 2020 când i-a adus pe plaja din Mangalia pe Florin Prunea și Tibor Selymeș, doi foști internaționali români, chiar din Generația de Aur a României, să joace un meci demonstrativ de teqball, a mai pus bazele unei partide.

„E un turneu la a patra sau a cincea ediție, eu l-am făcut prima dată în jurul lui Daniel Chiriță care e unul dintre jucătorii reprezentativi de la Petrolul și m-am axat la Ploiești pe Daniel în perioada 2018 și așa mai departe și acum am vrut să fac practic un meci între tricolori, foști selecționați la echipa României de la mai multe generații.

De la echipa națională am spus să nu aduc doar generația '94, i-am adus și pe Maftei, Tamaș, pe lângă Prunea portar. Vreau ceva ca în afară, cum sunt cu fostele glorii. E un meci de privit. Poate la anul mai fac un patrulater”, a spus Troscenco pentru Sport.ro.

„Meciul Lupilor”, așa cum l-a denumit organizatorul, va fi, de fapt, un joc de futsal. Motivul pentru care Troscenco a ales o asemenea modalitate a fost pentru a genera mai mult spectacol publicului: „E mai spectaculos și se vor marca mai multe locuri”.

După ce se va termina evenimentul, ca în fiecare an, fostele glorii ale fotbalului românesc vor rămâne să discute cu publicul și să facă poze: „Întotdeauna au rămas. Eu fac tricouri personalizate, unii și-au cedat tricourile, pentru că le rămân lor după meciuri. Au fost foarte mulți care le-au donat pe social media semnate”.

5 motive de ce să vezi Petrolul Old Boys - „Tricolorii” Old Boys

1. Doar Prunea și Tamaș au împreună peste 100 de apariții în echipamentul naționalei României.

2. Intrarea este liberă

3. Poți să vorbești cu foștii internaționali români după ce se încheie meciul demonstrativ

4. Aproape toți au un titlu în Liga 1.

5. Întâlnești foști fotbaliști care fac parte din Generația de Aur a României

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!