VIDEO EXCLUSIV Petrescu i-a adus titlul CFR-ului dar nu vrea contract pe viață cu ardelenii. Ce s-a întâmplat ultima oară când a avut o astfel de înțelegere

CFR Cluj a câștigat al cincilea trofeu consecutiv în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 15:12
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 15:19

Dacă anul trecut pe banca ardelenilor s-a aflat Edi Iordănescu pe final de sezon, în această ediție a campionatului Dan Petrescu a fost cel care i-a adus titlul grupării din Gruia.

Petrescu nu vrea contract pe viață cu CFR

În urma succesului din acest sezon, Petrescu a ajuns la patru titluri pe banca lui CFR Cluj, însă nu se gândește să semneze un contract pe viață cu ardelenii.

„Bursucul” a rămas cu sechele de la ultimul contract semnat „pe viață”, pe când era la Kuban Krasnodar. Atunci, antrenorul român a fost demis la doar o săptămână de la semnarea contractului.

„Nu, nu. Și dacă pierd primul meci pentru ce să îmi dea contract pe viață? Am mai avut eu la Kuban la fel și peste o săptămână m-a dat afară. Contract pe 20 de ani și după, peste o săptămână, fără motiv”, a dezvăluit Petrescu.

Dan Petrescu a revenit pe banca lui CFR Cluj la finalul lunii august, când l-a înlocuit pe Marius Șumudică, demis din cauza rezultatelor slabe în Europa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!