Fotbal intern

"Periculoasă!" Se anunță o nouă forță din sezonul viitor în Liga 1! 

Unul dintre finanțatorii importanți din Liga 1 face o previziune pentru sezonul viitor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 16:34
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 18:43

Mihai Rotaru, unul dintre oamenii bogați din fotbalul românesc, a rămas în cărți mai ales pentru locul al doilea în clasamentul Ligii 1. Finanțatorul alb-albaștrilor i-a oferit gir de încredere prietenului său vechi, Laurențiu Reghecampf, și nu și-a tras un glonț în picior.

Craiova lui Reghe a arătat un nivel de joc substanțial crescut, iar jucătorii tineri, precum Markovic sau Baiaram, s-au autoconvins că au calități. Rotaru a răspuns cu franchețe când a fost provocat să realizeze un exercițiu de imaginație pentru sezonul viitor. Omul nr.1 de la Universitatea lasă de înțeles că tridentul pentru titlu din acest sezon se va transforma în... cvartet.

"Rapid va fi o echipă periculoasă!"

"Dacă reuşim să nu vindem jucători, cred că avem prima şansă la campionat sezonul viitor. Pe Rapid o văd contracandidată, pentru că s-a asociat cu o persoană care vine din marketing. Ştie să construiască un produs şi Rapid va fi o echipă periculoasă", a declarat Rotaru, potrivit Orange Sport. 

Omul de afaceri Dan Șucu e așteptat să investească la trupa din Giulești cât mai rapid. Antrenată de Adrian Mutu, succesorul lui Mihai Iosif, nou-promovata Rapid se află pe primul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 39 de puncte după șapte etape. 

În acest sezon, Rapid s-a bazat pe jucători cu o vastă experiență precum Cristi Săpunaru, Junior Morais sau Dragoș Grigore. Și fotbaliștii tineri au impresionat, din rândul lor excelând Rareș Ilie.

Clasament play-off Liga 1

1. CFR Cluj - 51p

2. FCSB - 46p*

3. Universitatea Craiova 45p

4. FC Voluntari - 30p

5. Farul - 28p

6. FC Argeș - 27p*

* - un meci mai puțin

Programul lui CFR Cluj

Etapa 8: FC Argeș (d)

Etapa 9: Universitatea Craiova (a)

Etapa 10: FCSB (d)

Programul lui FCSB

Etapa 7: FC Argeș (a)

Etapa 8: Universitatea Craiova (d)

Etapa 9: FC Voluntari (d)

Etapa 10: CFR Cluj (a)

Programul Universității Craiova

Etapa 8: FCSB (a)

Etapa 9: CFR Cluj (d)

Etapa 10: Farul (a)

Modifică setările cookies