"Panarama alegerilor de la FRF" Dragomir face dezvaluiri incredibile despre alegerile de la Federatie! Kassai: "O sa le spun sa mearga cu Chivorchian, daca ma mai asculta cineva"

"Panarama alegerilor de la FRF" Dragomir face dezvaluiri incredibile despre alegerile de la Federatie! Kassai: "O sa le spun sa mearga cu Chivorchian, daca ma mai asculta cineva"

Laurentiu Reghecampf vine la Sport.ro de la ora 19.00

Au trecut doua saptamani de la alegerea noului sef al Federatiei Romane de fotbal, Razvan Burleanu castigand lupta si fiind desemnat presedinte al FRF pentru urmatorii patru ani. Daca alegerile au trecut, scandalul inca nu s-a terminat, iar Mitica Dragomir continua seria dezvaluirilor si a stenogramelor.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a publicat chiar astazi pe site-ul sau (oracoluldelabalcesti.ro) o stenograma a discutiilor avute cu Adalbert Kassai, fostul Secretar General al FRF, in ziua alegerilor, dar si modul in care acesta ar fi incercat sa-i faca pe votanti sa puna stampila pe Gheorghe Chivorchian.

"Nu-mi place cum decurg lucrurile in fotbal si asta ma indreptateste macar sa spun ce a fost la alegerile pentru presedintia FRF. (...) va voi prezenta o frantura din ceea ce s-a intamplat in preziua alegerilor de la FRF. Atunci s-a tinut o adunare <<prieteneasca>> la hotelul fratilor Negoita, la ora 19. A fost mai rau ca la o inmormantare, intrucat pe la orele amiezii se daduse verdictul in Dosarul Transferurilor (...). Nu m-am dus la bairam, stiind ca totul este un fiasco. Toti se intrebau <<noi cu cine votam?>>. Tinta era sarmanul Kassai, care-i fusese cel mai fidel lui Gica Popescu, atitudine pentru care nu ar trebui sa fie atat de hulit. Bela nu putea decat sa articuleze <<votati cu cine vreti voi sau cu cine v-au ordonat sefii vostri de la primarii si de la judete>>.

Mai devreme le dadusem telefon si lui n.r Kassai), si lui Mircea Sandu, intrebandu-i daca amana Adunarea Generala. Ma consultasem cu avocati care mi-au spus ca daca se amana respectiva adunare sigur voi fi trimisi toti in judecata pentru abuz in serviciu. Adunarea FRF nu s-a amanat si bine au facut, pentru ca astazi am fi gasit la FRF mai multi procurori decat angajati", si-a inceput Dumitru Dragomir dezvaluirile.

Apoi, fostul presedinte al LPF a redat o discutie avuta in ziua alegerilor cu Adalbert Kassai, acesta dezvaluind modul in care Secretarul General a incercat sa influenteze alegerile.

Dragomir: "Salut, Bela, ce faci, cu cine dansezi?
Kassai: Cu cine Dumnezeu sa concurez daca nu mai am cal?
Dragomir: Bai, tampiti ati fost ca nu ati avut si un plan B!
Kassai: Cine stia ca vine nenorocirea asta? Sa stii ca eu nu am vrut sa imi depun dosarul de participare!
Dragomir: Acum ce faci? Cine crezi ca va castiga?
Kassai: Dracu stie! Cred ca Gica (n.r Chivorchian), pentru ca e singurul care a lucrat ani de zile la mi multe cluburi
Dragomir: Eu cred ca unul dintre Avram si Chivorchian. Dar Gica mi-a spus ca daca iese el ii da voturile lui Burleanu, ca el e viitorul
Kassai: Nu stiu, ba, dar eu o sa le spun sa mearga cu Chivorchian, daca ma mai asculta cineva

In final, Dragomir a vorbit si despre modul in care Burleanu a reusit sa-l convinga pe Chivorchian sa-i cedeze voturile sale, dar si negocierile purtate cu Avram, spunand ca actualul presedinte s-a angajat sa faca o echipa cu acestia. Avram a spus ca va accepta doar in conditiile puse de el, iesind din schema.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies