EXCLUSIV Oficialii lui Csikszereda se apără după inaugurarea cu cântec a stadionului din Miercurea Ciuc: „FRF nu ne-a anunțat din timp!”

Stadionul din Miercurea Ciuc, oficializat cu un meci între Csikszereda U18 şi Ungaria U18.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 11:50
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:13

Evenimentul a stârnit mai multe controverse, după ce partida a fost prezentată ca un duel între Ungaria și Ținutul Secuiesc, lucru interzis inclusiv de FRF.

„Eu sincer nu prea urmăresc presa română, nu am habar despre ce spun . Nu înțeleg de ce o galerie a țării își baga nasul unei nu-i fierbe oala. În România toată lumea se pricepe la treaba altora.

Zoltan: „FRF nu ne-a anunțat din timp!”

Chestia este mult mai simplă. Noi ne-am rugat la FRF timp de trei luni ca să trimită o națională a României, ca să inaugurăm baza noastră cu un meci România - Ungaria.

Prima parte a bazei a fost inaugurată în 2014 cu un meci între România U16 - Ungaria U16 și n-a murit nimeni de atunci.

Problema a fost că FRF nu ne-a anunțat la timp că nu poate trimite nicio națională, iar eu nu am avut altceva de făcut decât să găsesc o cale de a ține meciul, deoarece Ungaria își anunțase deja prezența”, a explicat Szondi Zoltan, la PRO ARENA, în „Ora exactă în sport”.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, şi ministrul Sportului, Eduard Novak, au fost prezenți în tribune la inaugurarea stadionului din Miercurea Ciuc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!