Nu mai sunt peste tot acasa! Rapidul poate parasi stadionul Giulesti: "Regretam, costurile sunt mari, iar starea e deplorabila!"

Autor: Sport.ro
Marti 22 Aprilie 2014, 19:55

	Nu mai sunt peste tot acasa! Rapidul poate parasi stadionul Giulesti: "Regretam, costurile sunt mari, iar starea e deplorabila!"

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Scapati de faliment in ultimul moment, dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis sa aprobe planul de reorganizare financiara propus de administratorul Cristina Andronache si de oficialii clubuui, rapidistii continua sa se confrunte cu mari probleme, atat in ceea ce priveste restantele salariale, cat si in ceea ce priveste stadionul Giulesti, pe care l-ar putea parasi dupa zeci de ani.

Inaugurat in 1939, stadionul Giulesti, denumit mai tarziu si Valentin Stanescu, dupa fostul mare antrenor care a adus primul titlu al clubului, se afla intr-o situatie deplorabila, acesta avand o peluza inchisa de aproape 8 ani de zile, din cauza faptului ca nu a fost nici acum consolidata.

Fara niciun indice de confort pentru fani, care rar pot folosi macar toaletele din incinta, stadionul Giulesti nu a mai fost modernizat de ani buni, acesta degradandu-se de la an la an.

Cu toate acestea, oficialii din Giulesti spun ca au "mainile legate", Ministerul Transporturilor fiind cel care poate decide ce se va intampla cu arena de 19 mii de locuri. Rapidistii anunta ca isi cauta deja alta "casa", Ministerul tergiversand negocierile pentru prelungirea contractului in conditiile puse de club.

"Primul vers din traditionalul imn al Rapidului, “suntem peste tot acasa”, tinde sa isi piarda sensul chiar acasa, acolo unde jucam, cu unele exceptii, de cand a fost construita arena din Giulesti. Solicitările noastre adresate catre Ministerul Transporturilor de a reglementa problemele legate de folosirea stadionului “Giulesti-Valentin Stanescu” nu au primit niciun raspuns. Costurile exagerate ale chiriei, precum si degradarea accentuata a stadionului ne determina sa cautam o alta arena pentru disputarea partidelor considerate pe teren propriu. Regretam ca admirabilii nostri suporteri nu vor mai avea posibilitatea de a conduce echipa spre victorie pe stadionul pe care Rapid a scris istorie decenii de-a randul", se arata in comunicatul postat de rapidisti pe site-ul oficial al clubului.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies