Adrian Neaga Fotbal intern

Doar nu l-ai uitat pe Rica Neaga! :) Fostul stelist s-a apucat de antrenorat si a intrat pe Facebook: "Fiti atenti, ca rup cu povestea asta"

Ajuns la 35 de ani, Rica Neaga, fostul atacant al Stelei, se pregateste sa devina antrenor. Acesta pregateste o echipa de liga inferioara, dar spera sa ajunga candva pe banca unei echipe din prima liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 19:22
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 19:41

Pana atunci, Rica Neaga isi face mana la o echipa fara pretentii si isi petrece din timpul liber pe Facebook. Fostul stelist si-a facut si pagina oficiala si a povestit cum s-a facut antrenor.

"V-o spun pe asta prima, ca sa rup cu ea", a avertizat Neaga :)

 

Sunt in drum spre un gratar si mi-am adus aminte cum m-am apucat de antrenorat. Am multe povesti, dar vreau s-o spun...

Posted by Adrian Neaga on Thursday, May 14, 2015
E si capitanul echipei de PADBOL

Padbol, cel mai spectaculos sport inventat in ultimii ani, a ajuns si in Romania. Asociatia Romana de Padbol organizeaza luni, 18 mai, marea lansare nationala, eveniment la care va participa si fostul jucator al Stelei si al nationalei, Adrian Neaga – imaginea Padbol în Romania.

Inventat in 2008 in Argentina si cu o Federatie Internationala formata din 15 tari, padbolul este un fenomen care s-a dezvoltat mai rapid decat orice alt sport. Este jucat de foste glorii ale fotbalului mondial, ca Michael Laudrup sau Denilson, iar in 2016 va avea loc cel de-al treilea Campionat Mondial de Padbol, in Uruguay. Romania va participa la Mondialul de anul viitor, iar Adrian Neaga va fi jucator si antrenor al nationalei noastre de padbol.

Modifică setările cookies